Zleepii

Fotografering, Video
Vi giver vores varmeste anbefalinger til Jesper og hans profesionelle arbejde.

Han er punktlig, kommer med gode input, og så er han bare fantastisk dygtig til sit arbejde.

Vores video- og billedmateriale har altid levet op til forventningerne, og så er han samtidig hurtig til at levere det færdige resultat.
Louise Van Vogelpoel Wilms
CEO

Jeg har som fotograf og videografer haft det privilegium at arbejde tæt sammen med Zleepii for at skabe visuelt indhold, der virkelig fremhæver deres produkter og brand.

Jeg har stået for fotograferingen af deres produkter, både salgsbilleder og billeder som viser deres produkter i forskellige situationer og på forskellige steder. Disse billeder er blevet brugt på deres hjemmeside og i deres marketingmateriale for at give kunderne en bedre forståelse af, hvordan Zleepii’s produkter ser ud og fungerer i det virkelige liv.

Derudover har jeg også produceret en række videoer for Zleepii. Dette inkluderer kommercielle videoer til sociale medier, der fremhæver produkternes fordele og funktioner, samt en række “how-to” guider, der hjælper kunderne med at samle deres produkter.

Jeg har personligt redigeret alle billederne, for at sikre, at kvaliteten altid er perfekt.

Arbejdet med folkene bag Zleepii har været en sand fornøjelse, og jeg er stolt over at have bidraget til deres sucess.

Zleepii’s hovedformål er at give spædbørn den bedst mulige søvn, og som en ekstra bonus give forældrene mere overskud i hverdagen. De tilbyder en række produkter, herunder slyngevugger, vuggemotorer, tyngde soveposer og forskelligt tilbehør. Deres produkter er designet og testet i Danmark, og de er kendt for deres høje kvalitet og bæredygtighed.

Udpluk af billeder
Video-eksempel
Play Video