Fang dine kunder ind, og sælg mere med professionelle produktvideoer

Film og video er en enestående måde at kombinere forskellige elementer som billeder, musik og tale på. Video sanses på en helt anden måde end fotos og tekster alene og er en helt unik måde at nå dine modtagere på. Det er helt sikkert også derfor, det er blevet en populær måde at brande virksomheder og produkter på.

Hvordan kan NOERPOL hjælpe dig?

NOERPOL kan hjælpe dig med at få dit budskab ud over rampen, hvad end det drejer sig om videoer til sociale medier eller videoindhold til din hjemmeside.

Viften af videotyper vi producerer er stor og indbefatter alt fra interviews og reklamevideoer til rejse- og dokumentar-film.

Produkt-præsentationer

Interviews

360-graders videoer

Drone optagelser

Musikvideoer

Dokumentarer

Hvilke typer videoindhold kan vi være behjælpelige med?

Vi kan det meste, men hvis I planlægger den næste Marvel-Blockbuster, så er det sandsynligvis nogle andre i skal havde fat på. Men hvis i står og mangler en produkt-video, et interview en musikvideo eller en dokumentar, så er I landet det helt rigtige sted.

Vi kan, ud over almindelige videoer, og lave droneoptagelser og 360-graders video.

Hvad koster en video?

Hvor gerne vi end vil, så er det ikke et spørgsmål vi kan svare på, før vi ved hvilken type video du har brug for.

Hver video vi laver er unik og er specifikt produceret til den enkelte kunde og denne kundes behov, og ofte indgår der flere video-elementer i en færdig produktion (f.eks. en interview-del, en præsentation af et produkt, nogle animationer samt nogle droneoptagelser).

Men 90 procent af vores kunder investerer 8.000 – 14.000 pr. videoproduktion.

timers video konsumering
på YouTube hver dag
+ 1 .000.000

Hvorfor videoindhold?

Video-indhold er i høj kurs, uanset hvilken branche du befinder dig i.

For eksempel blev der i 2018, ifølge Forbes Magazine, set mere end 500.000.000 timers video på Youtube HVER dag…og det tal er kun steget siden da.

Alle de store sociale medier foretrækker og video-indhold, og de deler videoindhold med langt flere mennesker.

Videoindhold på hjemmesider

Men det er ikke kun på YouTube og sociale medier at video er vigtig. På hjemmesider spiller video-indhold også en stadig vigtigere rolle.

Prøv at se disse eksempler:

Har du spørgsmål...

…eller er du nysgerrig på, hvordan billeder, video, hjemmesidedesign eller kunstig intelligens kan hjælpe din virksomhed? Udfyld formularen, så vender jeg tilbage til dig snarest muligt. Lad os sammen finde de løsninger, der bedst understøtter din virksomheds vision og behov.