BDM

Brødremenighedens Danske Mission (BDM) har haft stor glæde af samarbejdet med Jesper Noer. Han tog til Congo og lavede en fantastisk film om vores arbejde.

Hans forståelse af sammenhængen og hans kunstneriske resultat gør os stolte og glade.

Men derudover har BDM også en aftale med Jesper Noer om vedligeholdelse af vores hjemmesider – både BDM og Adventsstjerner.

Han står bag hele den grundlæggende opsætning og udvikling af vores webshop på adventsstjerner.dk og han har været centralt placeret i arbejdet med at få det nye bogholderisystem koblet sammen med stjernehjemmesiden og har løbende hjulpet med at rette fejl og mangler.

Han er hurtig, grundig og meget vidende inden for hele IT-spektret og har altid kunnet løse de problemer vi har sendt til ham.

Jesper Noer får vores bedste anbefalinger!
Arngeir Langås
Generalsekretær

Arbejdet for Brødremenighedens Danske Mission (BDM) har budt på en lang række af forskelligartede opgaver som dækker hele det spektre som NOERPOL udbyder  . I løbet af denne tid  jeg arbejdet for BDM har jeg oprettet en hjemmeside for dem, der afspejler deres mission og de tjenester, de tilbyder. Jeg har også oprettet en webshop, hvor de berømte Herrnhuter Adventsstjerner sælges. Webshoppen er designet med fokus på brugervenlighed og overskuelighed, så kunderne nemt kan finde de produkter de søger. Designet er tidløst med en snert af jul, da julen er højsæson for salg af adventsstjerner.

Derudover har jeg stået for produktfotografering af Adventsstjernerne. Jeg har gennem billeder fremhævet deres unikke håndlavede design og kvalitet og givet kunderne et indblik i hvordan de mange forskellige farver og modeller kan lyse hjemmet op.

Jeg har også haft muligheden for at rejse for Brødremenigheden til DR Congo for at lave en dokumentar om et sundhedsprojekt langs Tanganyikasøens bred, som er finansieret af den danske regering. Dette projekt gav mig mulighed for at bruge mine færdigheder inden for videoproduktion og historiefortælling til at dokumentere det vigtige arbejde, som Brødremenigheden gør i DR Congo.

Mit arbejde med Brødremenigheden har været en utrolig givende oplevelse, og jeg er glad for at have bidraget til at fremhæve deres arbejder, gennem webdesign, fotografering og videoproduktion.

Se bag om ‘Congo-optagelserne’ her: https://noerpol.dk/video/optagelser-til-dokumentar-i-congo/

Brødremenighedens Danske Mission (BDM) er en folkekirkelig missionsorganisation, der er dybt engageret i velgørenhedsarbejde både nationalt og internationalt. BDM støtter en række projekter, herunder børnehjem, sundhedsprojekter og arbejde blandt handicappede børn. Disse projekter er drevet af en dyb tro på at gøre en positiv forskel i verden og hjælpe dem, der har mest brug for det. Samtidig arbejder BDM aktivt for at sprede det kristne budskab og støtte og opbygge kirker og kristne samfund rundt om i verden. En del af deres arbejde er også at tilbyde ressourcer og materialer til kristen undervisning og trosoplæring.

En af de måder, hvorpå BDM finansierer deres velgørenhedsarbejde, er gennem salg af de berømte Herrnhuter Adventsstjerner gennem deres webshop, Adventsstjerner.dk. Disse smukke stjerner er kendt for deres unikke design og høje kvalitet, og de er blevet en elsket tradition i mange hjem i adventstiden.

Udpluk af billeder
Video-eksempel
Play Video