...

Joachim Clausen – Autohandel & Lakering

Fotografering, Video, Webdesign
Professionel og god service til normale priser. Kan kun anbefale at få lavet hjemmeside og optagelser hos NOERPOL.
Joachim Clausen
Ejer

For virksomheden Joachim Clausen har jeg skabt en responsiv hjemmeside med dynamiske elementer, herunder salgsopstillinger for biler. Mit mål var at skabe en brugervenlig platform, der afspejler virksomhedens professionalisme og brede vifte af tjenester.

Jeg har også skudt og redigeret videoer, der viser garagen og malerkabiner. Disse videoer giver en dybdegående visuel repræsentation af virksomhedens arbejdsområde og den omhu og ekspertise, der går ind i hver opgave.

Derudover har jeg taget billeder af biler til salg samt billeder fra butikken og det nyetablerede showroom for veteranbiler. Disse billeder er designet til at fremhæve kvaliteten af de biler, der er til salg, samt den unikke atmosfære i butikken og showroomet.

Mit arbejde med Joachim Clausen har været en stor oplevelse, og jeg er glad for at kunne fremhæve deres brand og tjenester gennem mit webdesign, videoproduktion og fotografering.

Joachim Clausen er en virksomhed beliggende i Haderslev der specialiserer sig i sandblæsning, metallisering og lakering. De tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder sandblæsning for at rengøre ståloverflader for rust, glødeskaller og gammel maling, metallisering for at forhindre korrosion på særligt udsatte emner, og lakering af forskellige objekter som industriudstyr, køkkenudstyr, møbler, døre, busser, motorcykler, lastvognsopbygninger og biler. De tilbyder også en hente/bringe service for deres erhvervskunder.

Udpluk af billeder
Video-eksempel
Play Video